Polaris
FOR SNOWMOBILE LOVERS
Utgåva
12 dec  
Start Your Engines Snöskoterartiklar All världens snöskotrar presenteras Sledtrax TV-kanal Sledtrax Instagram Annonsera i en modern skotertidning Redaktionen Om Sledtrax
             REPORTAGE   
2017-06-20
SOMMAREN ÄR KORT - MEN NU VÄNDER DET!

Ljumma kvällar och ljusa nätter. Prunkande grönska och intensiv blomning i all världens färger. Den blomstertid nu kommer! Sommaren är här med förhoppningsvis många lata dagar i hängmattan, mysiga kvällar med grillat, potatissallad och en och annan kall. Snart kommer semester och ledighet och staket som ska målas, mygg och knott, ösregn, pollen... Men håll ut. För på onsdag 21/6 inträffar nämligen ståndet vi alla väntar på, sommarsolståndet. Exakt klockan 06:24 vänder det och vi går åter mot den mörka sidan.


Vältrimmad skotermotionär i farten

Men passa för den delen på att njuta av ljuset och ladda batterierna inför den kommande skotersäsongen. Kanske rent av lägga några mil i löpspåren för att fixa grundkonditionen inför vinterns bataljer i branter och på myrar?

Ja, ja, i undertecknads öron låter den idén inget vidare... Har alltid ansett att löpning är ett paniktillstånd och snarare ett tecken på att man gjort något helsike och är på flykt, än ett sundhetstecken. Men allt eftersom kilona hinner i kapp åren har även redaktörn tvingats inse att lite motion faktiskt gör gott emellanåt. Det gäller bara att inte överdosera...

Om det nu mot förmodan skulle regna någon dag i sommar kan ni ju alltid passa på att surfa in här hos oss på Sledtrax. Vi har massvis med läsning i arkiven, även om nyhetsflödet av naturliga orsaker inte är så stort på sommaren.


Nog är det något visst med fjäll som badar i midnattssol!

Året består ju som bekant av två årstider: Den då vi kör skoter och den då vi väntar på att köra skoter. Ibland händer det ju faktiskt också skoterrelaterade saker under den gröna perioden av väntan, så håll utkik, för då är möjligheten stor att det dyker upp här på Sledtrax.

Med det sagt vill vi på redaktionen ta tillfället i akt och önska alla våra läsare, medarbetare, våra moderna annonsörer, frilansare och allt annat löst skoterfolk en riktigt skön fortsättning på sommaren!

Text: Ingemar.Forsell@sledtrax.se
Foto: Ingemar.Forsell@sledtrax.se
Foto: Markus Hammarstedt
Tummen upp Gilla(15) Kommentarer Kommentera(1) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter

2017-08-15
Av Simon Nilsson:
Jag fick skrapa bilrutan i morse =)

ANNONSÖRER - ERBJUDANDE!

Experience Arjeplog

Camp Gauto

Polaris
All © Sledtrax
Eftertryck medges ej utan tillstånd!
Sledtrax är ett registrerat magasin/varumärke.
Sledtrax innehar utgivningbevis samt därtill kopplat mediaskydd.
Chefredaktör: Johan Carlsson
Ansvarig utgivare: Mikael Tarander
Tips & Kontakt: redaktionen@sledtrax.se
Redaktionsinfo