Polaris
Utgåva
12 dec  
Start Your Engines Snöskoterartiklar All världens snöskotrar presenteras Sledtrax TV-kanal Sledtrax Instagram Annonsera i en modern skotertidning Redaktionen Besök & Gilla Sledtrax på Facebook
TRO, HOPP OCH (SNÖ)KÄRLEK

Hur många gånger kan det bli vinter på en och samma vinter? Ja.. lika rörig som den frågan är, lika rörig har denna vinter hittills varit. Men nu så kanske....

Ja hur många gånger kan det egentligen bli riktig vinter på en och samma säsong? 
Hittills är vi nog uppe i fyra gånger tror jag som det har blivit kallt, sjöarna har fryst och sen har det kommit decemetervis med snö. Allt för att sedan töa bort veckan efter.
Sen har det blivit blött, grönt och fan inte alls skönt. Det är blött och tråkigt i en månad för att man sedan ska vakna till en jäkla massa minusgrader och få tillbaka lite hopp igen. Minusgraderna har hållt i sig, sjöarna har fryst och sen har det kommit snö.
Massor av snö.

Hade det varit ihållande minusgrader under hela vintern hade all denna nederbörd gett oss tamefan metervis med snö, meeeeen naturen är ju fantastisk och har spelat oss ett spratt. Hela jäkla vintern.

Vädret har jävlats så pass mycket att till och med jag, den största drömmaren i mellansverige, NÄSTAN har gett upp hoppet.,
Men som dom säger så är hoppet det sista som överger människan, och TADAAA!
Nu har det varit kallt i någon vecka och det har kubikat på med snö sedan ett dygn tillbaka och helt plötsligt fick vi den vackraste av vintrar igen.

HA! 

 

Jag har ännu inte kört min catta mer än 30 sekunder under en av "mikrovintrarna" vi hade i November. Men de var 30 sekunder av ren jäkla eufori.

Såklart hade jag prickat in och blivit magsjuk den finaste helgen på hela hösten, men trots detta kunde jag inte låta bli att låta skojtern skjutsa min bakdel runt åkern (jag ska nog vara stendöd innan något kan stoppa mig från att åka skoter). Detta var som sagt 30 sekunder av ren glädje.   

Nu hoppas jag att det fantastiska vita guldet får VARA KVAR tills i vår, för det är så mycket jag vill göra, och jag vill så gärna få köra skoter. 

Den här hösten har varit nog kämpig utan att vädret har varit rent ut sagt skit, och det har satt så mycket käppar i hjulet (eller mattan...)för mina planer. 

Tur är iaf att jag har en fantastisk sambo som är lika motorintresserad som jag, och tur är väl att det finns andra slags motormaskiner som både han och jag kan stilla våra "gas-begär" på. 

Vad jag är helt säker på nu är att det är NYTT ÅR och nya och bra jäkla tider på intågande. Och jag hoppas innerligt att snön får vara kvar, så att jag kan få berätta om massa roliga äventyr som jag är ut på.  

Det ska mycket till innan den här dalkullan överger sin tro, hopp och (snö)kärlek. 

Ha det fint och kör vackert så hörs vi snart igen! 

Erica

Tummen upp Gilla(7) Kommentarer Kommentera(0) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter

DRIFTING OCH FROST


Foto: Kevin Sköld

Sommaren är kort säger dom, men med den extra sommarmånaden som september visade sig bli kan jag inte annat än tycka att detta har varit den bästa sommaren på många år! För trots att det inte varit nå skotrar inblandade så har det varit hästkrafter och motormaskiner, oj oj oj så mycket motormaskiner...


Tummen upp 8 Kommentarer 0 Kommentar(er) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter


Dags att prova nåt som verkligen fungerar

GYMKHANA DRIFT 2016


Nu är vi på plats! Nu är det dags! Gymkhana drift 2016 i Östersund kommer bli så jävla DÖFRÄNT att man bara inte kan missa det. Masa er hit!

Ja nu jävlar har den här dalkullan hamnat högt upp i landet. Jag är närmare bestämt i Östersund på Frösön för att titta på min kära karl när han ska tävla i Gymkhana drift.

Det kommer vara skotrar, crossar, fest, snygga bilar, skrikande däck och allmänt jäkla askalas!


Om ni inte vill missa årets driftevent kommer ni hit imorgon lördag 27/8 och tar del av galenskaperna här!

Länk till hemsidan har ni HÄR: http://gymkhanadrift.se/

Jag kommer finnas på snapchat där jag heter "bonnbitch". Följ mig här om ni vill se vad som händer i depån och allt runtomkring!

Ha de fint och kör vackert så hörs (och kanske syns?) vi snart igen.

Erica


Tummen upp 5 Kommentarer 0 Kommentar(er) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter

EN DALKULLAS SOMMARVISA


aaaaaaaah LIVET

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen - många gånger vaknar jag och tror att jag lever i en saga. Min älskade lilla by liknar någonting som Astrid Lindgren kunde ha skrivit berättelser om. Ibland får jag stanna upp och nypa mig i armen för att inse att det är på riktigt, att det är såhär jag lever. Jag går med mina hundar och hästar, klappar på mina katter och får hjälp av mina små drängar med djurens och gårdens alla sysslor. Vi bärgar vårt hö och badar i sjön som ligger alldeles utanför köksfönstret. På baksidan har vi skog och berg med massor av liv, och jag får aldrig nog! Tänk att jag lever här, här i min dröm.


Tummen upp 14 Kommentarer 0 Kommentar(er) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!


Två hjul, 125cc, Kawasaki - hur låter det? FANTASTISKT JÄVLA FINT!


Tummen upp 9 Kommentarer 0 Kommentar(er) Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter


Dags att prova nåt som verkligen fungerar


I skallen på en motortokig Dalkulla!

Jag är en glad och driven tjej som ääälskar allt som har en motor i sig och brummar. Lever ett väldigt typiskt "bonnliv" i en liten by i Dalarna där jag bär ved, kör traktor och lever ett väldigt härligt liv på en gård med stall och djur och där fordon med två hjul, fyra hjul, matta och skidor finns överallt.

Jag vågar nog påstå att jag är en typisk pojk-flicka. Älskar att lorta ner mig och få skit under naglarna och tvåtaktsolja kan vara den bästa parfymen som finns. Är envis som en riktig jäkla åsna och tänket jag har att "jag kan själv, även om jag är tjej" har inneburit många jävliga timmar i skogen för att försöka få loss en nergrävd skoter, allt för att slippa erkänna att jag inte klarar av det själv.

Häng med i min blogg här på Sledtrax, jag skriver om allt möjligt men främst om vinter- och skoterlivet!

Ha det fint - Erica Norberg


ANNONSÖRER - ERBJUDANDE!

Camp Gauto

Experience Arjeplog

Polaris
All © 2014 Sledtrax
Eftertryck medges ej utan tillstånd!
Sledtrax är ett registrerat magasin/varumärke.
Sledtrax innehar utgivningbevis samt därtill kopplat mediaskydd.
Chefredaktör: Johan Carlsson
Ansvarig utgivare: Mikael Tarander
Tips & Kontakt: redaktionen@sledtrax.se
Redaktionsinfo